Jussi Halla-aho: Minulla olisi ollut parempaa tekemistä kuin puhua aamupäivä Juha Sipilän ja Petteri Orpon kanssa

Perussuomalaisten puheenjohtaja ihmettelee, miksi ja mistä he viikko sitten puhuivat.

  • LKS 20170616 Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho pitää tiedotustilaisuuden perussuomalaisten puoluehallituksen kokouksen jälkeen Helsingissä 16. kesäkuuta 2017. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

    Jussi Halla-aho.

    ()

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho on postannut Facebookiin tästä löytyvän Yle Uutisten jutun eduskunnan väittelystä koskien hallituspohjaa.

Halla-aho nostaa jutusta esiin kohdan "Petteri Orpo: Vaikka Halla-aho olisi tehnyt kaikkensa todistaakseen meille olevansa sitoutunut hallitusohjelmaan, se ei olisi riittänyt. Se mitä puhuu ei pyyhkiydy pois."

– Tästä herää kysymys, miksi ja mistä minä, (Petteri) Orpo ja (Juha) Sipilä keskustelimme maanantaiaamupäivän (viikko sitten Kesärannassa). Kyllä minulla olisi ollut parempaakin tekemistä. Minulle annettiin se käsitys, että keskustelemme hallitusyhteistyön jatkumisesta, Jussi Halla-aho kommentoi Facebookissa.

Toisen referaatin Halla-aho tekee jutun tästä kohdasta: "Ozan Yanar: Soini ja hänen kumppaninsa hyödynsivät rasisteja vuosikaudet. 'Äärisiipi muodostui ongelmaksi vasta kun ministeriaudit olivat karkaamassa käsistä', Yanar sanoo."

– Jos vaihdetaan muutama värittynyt sana järkevämpään, Yanar on asian ytimessä, Halla-aho toteaa.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.