Timo Soini siteeraa Kummisetää: Juuri kun luulin päässeeni, he vetivät minut takaisin

Uuden vaihtoehdon kansanedustajan mielestä Yleisradio voisi korjata faktansa.

  • LKS 20170613 Perussuomalaisten entinen puheenjohtaja Timo Soini hymyilevänä Helsingissä 13. kesäkuuta 2017. Soini ja joukko perussuomalaisten kansanedustajia perustavat uuden eduskuntaryhmän nimeltä Uusi vaihtoehto. Mukana ovat kaikki PS:n ministerit. Uusi eduskuntaryhmä jatkaisi mielellään Sipilän hallituksessa entisellä ohjelmalla. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

    Timo Soini.

    ()

Entinen perussuomalaisjohtaja ja ulkoministeri Timo Soini valittelee blogissaan Yleisradion juttua, jonka mukaan hän poistui Jyväskylän puoluekokouksesta "nöyryytettynä" jo lauantaina. Soinin mukaan hän kuitenkin piti kiinni osallistumisesta sunnuntaina puoluekokouksen aamuhartauteen ja oli myös sen jälkeen ministerien kyselytunnilla.

– Näitä tarinoita tehtaillaan nyt joka toimituksessa. En minä niitä tästä eteenpäin ryhdy kommentoimaan ja antamaan haastatteluja, Timo Soini kiirjoittaa.

– Jos Kummisetä-juttuja kaipaa, niitä löytyy leffoista: 'Just when I thought I was out, they pulled me back in', hän jatkaa.

Repliikki "juuri kun luulin päässeeni ulos, he vetävät minut takaisin" on vanhentuneen kummisetä Michael Corleonen (Al Pacino) monologista Kummisetä III:ssa.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.