"Vihan ryöppy on ollut voimakas" - Sampo Terho: Uusi poliittinen kotimme rakennetaan myönteisyyden ympärille

Uusi puolue tullaan Sampo Terhon mukaan perustamaan tulevalla viikolla.

  • LKS 20170615 Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri, Uusi vaihtoehto ryhmän Sampo Terho eduskunnan suullisella kyselytunnilla Helsingissä 15. kesäkuuta 2017. LEHTIKUVA / RONI REKOMAA

    Sampo Terho.

    ()

Perussuomalaisista alkuviikosta irrottautuneen Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän ministeri Sampo Terho kertoo suurimman osan saamastaan palautteen olleen positiivista, mutta saaneensa myös kohdalleen myös toisenlaista palautetta.

– Toisaalta aivan kuten jo ensimmäisessä Uuden vaihtoehdon tiedotustilaisuudessa ryhmämme johtaja Simon Elo uumoili, myös vihan ryöppy on ollut voimakas, hän sanoo blogissaan.

Terhon mukaan uusi puolue perustetaan tulevalla viikolla. Hän arvioi itsellään ja ryhmätovereillaan olleen opettavainen viikko, jonka aikana itse kukin on varmasti tarkkaan miettinyt, mitä haluaa olla ja millaista puoluetta edustaa.

– Uusi poliittinen kotimme tullaan rakentamaan myönteisyyden ympärille, vapaana vihasta ja möläytyksistä. Nimenomaan tältä osin oloni on nyt suunnattoman helpottunut, vaikka hyvin tiedän, kuinka pitkä ja vaikea tie edessä odottaa.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.